Tourmanagement en Artiestenvervoer

Tal van nationale en internationale artiesten doen al jaren een beroep op Elite Executive en vele entertainmentbedrijven vragen Elite Executive voor het vervoer en tourmanagement van hun Artiesten.

De tourmanagers/chauffeurs van Elite Executive zijn gewend om met artiesten en personeel van entertainmentbedrijven samen te werken. Ze weten uitstekend de weg in “medialand” en zijn op de hoogte van alle bijzondere disciplines. Onderweg zullen de artiesten zich onder het genot van een drankje en/of film op hun gemak voelen in onze luxe voertuigen. De tourmanagers/chauffeurs dragen er zorg voor dat de artiesten zich op hun gemak voelen zodat zij zich op hun show of optreden kunnen concentreren. In overleg met de opdrachtgever of artiest kunnen zij op locatie alles regelen van voorzieningen in de kleedkamer tot controle van podium, geluid en beveiliging. Het spreekt vanzelf dat bij onze chauffeurs/tourmanagers dienstverlening, flexibiliteit en een groot improvisatievermogen hoog in het vaandel staan.

Voor het artiesten vervoer beschikken wij over 8 persoons Chevrolet VIP bussen, Mercedes Viano bussen en Mercedes S klasse.

Artiesten welke gebruik maken van de diensten van Elite Executive zijn o.a. : Gavin de Graw, IL Divo, R Kelly, One Direction, Pitbull, Kelly Clarkson, Train, Madcon, Anastacia, John Mayer, John Legend, Edwin Evers band, Kane, Maria Mena, Phil Collins en vele anderen.