VIP Airport Service

Dankzij onze uitstekende contacten op de luchthaven Schiphol kunnen wij u of uw gasten op verschillende exclusieve wijze ontvangen:

Business:
U of uw gasten komen op Schiphol aan, de chauffeur van Elite Executive zal u of uw gasten met een naambordje welkom heten in de aankomsthal direct na
de Douane.

Executive:
U of uw gasten komen op Schiphol aan, U of uw gasten willen een nog persoonlijker aankomst op Schiphol. Elite Executive verzorgd voor u dat u of uw gasten direct bij het vliegtuig opgehaald worden. Onze contactpersoon zal u of uw gast welkom heten met een naambordje en begeleiden naar de bagageband. Hij of zij zal zich over de bagage ontfermen om deze vervolgens over te dragen aan de chauffeur in de aankomsthal.

Voor beide levels geldt dat u het naambordje kunt laten voorzien van een persoonlijk logo. De chauffeur zal zich over uw bagage ontfermen en u begeleiden naar de auto welke geparkeerd staat op de VIP parking direct tegenover de aankomsthal. Zo hoeven u of uw gasten maar een minimale afstand naar de auto te lopen.

Superior:
Voor personen die met een privevliegtuig op Schiphol landen biedt Elite Executive een extra service. Als een van de weinige bedrijven kan Elite Executive toestemming krijgen om uw gasten direct met de auto bij het vliegtuig op te halen. Het behoeft geen toelichting dat dit natuurlijk een ware VIP ontvangst is. In verband met screening en toestemming dient deze service minimaal 3 dagen voor aankomst aangevraagd worden. Deze service is onder voorbehoud van toestemming door de Koninklijke marechaussee.

Bij vertrek:
Wilt u of uw gasten exclusief vertrekken zonder de rompslomp van inchecken. Ons contact op Schiphol staat op u te wachten zodra u uit de auto stapt. Hij of zij neemt uw bagage over en zal voor u gaan inchecken en u door de paspoortcontrole begeleiden. Eventueel bestaat de mogelijkheid om in een luxe businesslounge het vertrek van u vliegtuig af te wachten.